Muzikë

David Stanaj, shqiptari që la gojëhapur të gjithë me performancën e tij në Grand Opry

David Stanaj është shqiptari, i cili po bënë shumë zhurmë në Amerikë, me zërin e tij këmbues që la gojëhapur të gjithë, shkruan albinfo.ch.

Zëri i tij me ngjyra impresionoi shumë të pranishëm dhe jurinë në Grand Opry.

Ai pa dyshim është një tregim suksesi shqiptaro-amerikan në fushën e muzikës.

David Stanaj u duartrokit për performancën e tij të fundit në Grand Opry me Noel-Ai.

Për më shumë video: