Kuriozitete

Dy milionë nivele për ‘Super Mario Maker 2’

Nintendo ka bërë të ditur që lojtarët kanë krijuar dhe futur më shumë se 2 milionë nivele në krijuesin e popullarizuar të niveleve, prej fillimit të publikimit global të tij më 28 qershor, transmeton albinfo.ch.
Vazhdimi i shumëpritur për Super Mario Maker në konzolën Nintendo Sëitch u mundëson po ashtu shfrytëzuesve që të krijojnë nivele të cilat mund t’i luajnë të gjithë, por me shtesa dhe karakteristika të cilat nuk ishin parë në origjinal.
Lojtarët mund të zgjedhin mes 100 niveleve që ka dizajnuar Nintendo, ose cilindo nga nivelet që tashmë kanë krijuar adhuruesit e Marios, përcjell Engadget.
Super Mario Maker 2 ka mënyrën se si lojtarët mund të ndajnë nivelet e shkëlqyer nga të këqijtë.
Ka tabin “Popular” në seksionin online Course Ëorld të lojës, ku munden lehtë të gjenden nivelet që kanë lënë përshtypjet më të mira te lojtarët e tjerë.