Shqipëria

Dy qentë nga Kosova, ‘heronj’ në Shqipëri

Ata janë Satak dhe Allo

Kronika e mëposhtme flet për dy ‘heronj’ që ndihmuan në Shqipëri, pasi u godit nga tërmeti.

Ata janë Satak dhe Allo, dy qen të FSK-së që gjetën 12 trupa të njerëzve nën rrënoja.