Lajme

Edhe “Disney+” si “Netflix”, vendos të rrisë çmimet

Kompania Walt Disney kaloi Netflix me një total prej 221 milionë klientësh të transmetimit dhe njoftoi se do të rrisë çmimet për klientët që duan të shikojnë Disney+ ose Hulu pa reklama.

Gjigandi i medias do të rrisë koston mujore të Disney+ pa reklama me 38 për qind në 10,99 dollarë (10,68 euro) në dhjetor, kur të fillojë të ofrojë një opsion të ri që përfshin reklama për çmimin aktual.

Aksionet e Disney u rritën 6.9 për qind në tregtimin pas orarit të punës në 120.15 dollarë.

Disney tashmë ka kaluar Netflix -in në totalin e klientëve të transmetimit./CNN


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI