Kosova

Të eksplorojmë fshatrat piktoreske të Gollakut

Të eksplorojmë bashkë fshatrat piktoreske të Gollakut. Nisja bëhet herët në mëngjes nga Prishtina.

Pas rreth 30 minutash vozitje me makinë nga Prishtina, ndalemi së pari në fshatin Ballaban. Ky fshat është dhe pikënisja e turit një-ditor. Turi përfshin shëtitje të qetë në natyrën mahnitëse të fshatrave të Gollakut dhe disa aktivitete në natyrë. Ndër këto aktivitete janë: kalërim me kuaj, shëtitje me biçikletë në natyrë, lundrim me kajake apo shëtitje me barka në Liqenin e Batllavës dhe ecje.

Dreka tradicionale shijohet në natyrë të hapur. Turi përfshin këto aktivitete dhe transportin nga Prishtina.

Balkan Destination

https://www.facebook.com/destinationbalkan/

Artikulli  është publikuar në magazinën albinfo.ch, numrin special të verës 2020 (Qershor-Korrik)


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI