Botërori 2018

Era Istrefi, performanca në finale të Kupës së Botës (Foto/VIDEO)

Pjesë e performancës ishte edhe këngëtarja shqiptare nga Kosova, Era Istrefi. Ajo së bashku me Will Smith dhe Niki Jam, ishin edhe këngëtarët e këngës zyrtare të kësaj Kupe Botërore 2018.

KEYSTONE 2018
KEYSTONE 2018
KEYSTONE 2018

Era Istrefi e bën shqiponjën në mes të stadiumit Luzhniki të Rusisë

VIDEO:

https://www.ok.ru/video/941955943125