Muzikë

Erza Muqolli në Kosovë, më 30 korrik

Erza Muqolli, më 30 korrik, në Prishtinë.

Kështu ka njoftuar Kult Plus.

Ata me anë të një njoftimi kanë shkruar se më 30 korrik, në orën 20:00 në Amfiteatrin e Bibliotekës Universitare në Prishtinë e sjell Erza Muqolin, vajzën simpatike, e cila po mahnit muzikantët dhe audiencën franceze me talentin e saj.

“Erza po vazhdon me sukseset e saj, e në Kosovë vjen për herë të parë me një mbrëmje ku do të sjellë disa projekte muzikore, performancë të paharrueshme dhe do të na tregojë më shumë mbi rrugëtimin e saj fantastik në muzikë”.

Hyrja sipas njoftimit është pa pagesë dhe nuk ka nevojë për bileta apo ftesa.