Futbolli Shqiptar në Zvicër

FC Kosova e Cyrihut, Lider edhe me ekipin e 2-të

FC Kosova e Cyrihut këtë sezon është duke e çuar mirë dhe suksesshëm edhe me ekipin e dytë që garon në ligën e 3-të të Cyrihut, shkruan Albinfo.ch.

Pjesën e parë të sezonit 2018/19, FC Kosova e ka mbyllur si Lider në grupin e 2-të, me 26-të pikë.

Janë shënuar tetë fitore nga njëmbëdhjetë takime, dy barazime dhe vetëm një humbje.