Kalendari

Festoni 11-vjetorin me shoqatën kulturo-artistike “Ilirët”

Muzikë dhe ushqim tradicional shqipëtar

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit16 Shkurt 2019
  • Ora19:00
  • LokacioniChemin des Abeilles 17, 1010 Lausanne
  • Data e përfundimit16 Shkurt 2019 - 23:00