Lajme

Firmat zvicerane nxiten nga qeveria për projekte ndërkombëtare

Qeveria ka premtuar 7.8 milionë CHF gjatë tre vjetëve të ardhshme për të ndihmuar kompanitë zvicerane të marrin pjesë në projekte të mëdha të infrastrukturës jashtë vendit.

Qëllimi është të koordinohet bashkëpunimi mes sektorit privat dhe administratës qeveritare për të ndihmuar kompanitë zvicerane të fitojnë famë ndërkombëtare dhe të identifikojnë mundësitë e mundshme të biznesit.

Pandemia Covid-19 ka rritur kërkesën për zgjidhje të qëndrueshme dhe të ashtuquajturat iniciativat “Re-Start” kanë rritur konkurrencën, sipas një deklarate nga Ministria e Ekonomisë të mërkurën, përcjell albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI