Fun

Plas sherri mes dasmorëve, nuk merren vesh për muzikën

Dasmorët kanë qëlluar nga dy krahina të ndryshme të Turqisë dhe kanë pasur një problem ‘serioz’, nuk kanë mundur të merren vesh rreth muzikës me cilën kanë të vallëzojnë.

DJ-ja është përpjekur t’ua plotësojë të dy palëve dëshirën, por nuk ia ka dalë dhe situata ka eskaluar, në përleshje kanë fluturuar karrige e grushte, derisa policia ka ardhur t’i ndajë.

Fqinjët kureshtarë e kanë xhiruar të tërën dhe e kanë postuar një video, e cila tash po e përshkon botën.

Nga tërë kjo rrëmujë, dhëndri e nusja janë tërhequr me elegancë, duke e lënë rrëmujën prapa.