Futboll

Formacionet zyrtare të Kosovës dhe Maltës

Nga ora 20:45 pritet të zhvillohet ndeshja mes Kosovës dhe Maltës, në Ligën e Kombeve.

Trajneri i klubit të Kosovës, portën ia ka besuar Samir Ujkanit.

Formacioni i Kosovës në këtë ndeshje:

Ujkani, Aliti, Rrahmani, Kololli, Kryeziu, Shala, Vojvoda, Zeneli, V. Berisha, Zhegrova, Muriqi.

Formacioni i Maltës:

Hogg, Mbong, S. Borg, Agius, P.Fenech, Mifsud, Schembri, Muscat, Failla, Corbolan, Apap