Kosova

Franca, me detyra shtesë për vizat

Drejt Zvicrës dhe vendeve të tjera në Bashkimin Evropian nuk dihet se kur do të udhëtojnë kosovarët që nuk kanë viza.

Franca i ka dhënë detyra shtesë Ministrisë së Brendshme të Kosovës për liberalizm të vizave.

Ndërkaq, Holanda është kategorik kundër udhëtimit të kosovarëve pa viza, shkruan KK, përcjell Albinfo.ch.