Lajme

Francë: Aktori i suksesshëm shqiptar, në filmin “Harry Potter”

Kosovari që tashmë ka arritur suksese të shumta

Arben Bajraktaraj, një nga aktorët më të suksesshëm me origjinë shqiptare, e ka ndërtuar karrierën e tij në Francë.

Artisti ka marrë pjesë në mjaft filma të mirënjohur, si “Eden Log”, “Harry Potter” etj., ku është vlerësuar për talentin dhe lojën e tij aktoriale.

Ai ka pasur rol në dy nga filmat e Harry Potter-it, ka portretizuar rolin e Antonin Dolohov në filmat ‘Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit’ dhe ‘Harry Potter dhe Shenjtorët e Vdekjes’.

Bajraktaraj ka luajtur në shumë filma francezë, por edhe në role në filma ndërkombëtarë, si Eden Log dhe Sex Traffic. Taken and Verso. Ai ishte gjithashtu i njohur për rolin e tij si vdekjengrënësi Antonin Dolohov në filmat e Harry Potter. Ai ka punuar gjatë gjithë karrierës së tij me regjisorë të shumtë filmash, si Gérard Pirès, Xavier Ruiz, Tony Gatlif dhe Pierre Morel./Albinfo.ch