Kalendari

Ftesa nga Shoqata Kulturore Shqiptare në Nyon me Rrethinë (SHKSHNRR)

Shoqata Kulturore Shqiptare në Nyon me Rrethinë (SHKSHNRR) ju fton në manifestimin me rastin e 12-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, më 22 shkurt  2020, prej 18:30, në sallën komunale në Nyon (rue des Marchandises 4).

Shkolla shqipe në Nyon me programin e saj vë në dukje rëndësinë e gjuhës, folklorit dhe flamurit kombëtar shqiptar, që së bashku janë forcim i identitetit kombëtar.

Programi i festës ofron një udhëtim muzikor në trevat tona.

Manifestimi do të përcillet me disa specialitete të kuzhinës sonë.

Hyrja është falas dhe e hapur për të gjithë.

Ju mirëpresim!


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit22 February 2020
  • Ora18:30
  • Lokacioninë sallën komunale në Nyon (rue des Marchandises 4)
  • Data e përfundimit22 February 2020 - 23:00