Bota

Gazetarja zihet në befasi, djali i vogël shkon ta përqafojë

Gazetarja e zënë në befasi ka buzëqeshur dhe më pas është munduar që të ruajë seriozitetin

Gazetarja e NBC është vënë në siklet, teksa po drejtonte edicionin informative të lajmeve. Djali i saj i vogël është futur në studio dhe i është afruar, duke kërkuar të përqafojë mamanë e tij.

Por, gazetarja e zënë në befasi ka buzëqeshur dhe më pas është munduar të ruajë seriozitetin, duke kërkuar edhe falje në studio. “Fëmijët e mi janë këtu, kështu janë live-et në televizion”, u shpreh ajo, ndërsa vijoi më tej me raportimin live në studio, përcjell albinfo.ch.