Kosova

Gjenevë: Sot prezantohet filmi shqiptar në Festivalin Fifog

Filmi “SILENCE OF SIRENS” do të përfaqësojë kinematografinë shqiptaro-kosovare në Fifog

Sot, më 14 qershor, filmi shqiptar do të garojë mes filmave të tjerë në Festivalin internacional Fifog në Gjenevë, shkruan albinfo.ch.

Mësohet se filmi shqiptar me titull “SILENCE OF SIRENS” nga Gazmend NELA do të përfaqësojë kinematografinë shqiptaro-kosovare në Fifog, në garën Fifog International Feature Film në edicionin e 19-të.

Sot filmi shqiptar do të garojë mes filmave të tjerë në Festivalin internacional Fifog në Gjenevë në Les Cinémas du Grütli.

Vlen të theksohet se në këtë prezantim do të shfaqen regjisori dhe ekipi i filmit. /Albinfo.ch

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "Cinéma albanais albanais-kosovar kosovar i Enprésencedesréalisateurs En présence des réalisateurs POLICE FIFOG WIOW.INJALMOWHTALECINH 14 JUIN À 20H CINÉMAS DU GRÜTLI FESTIVAL INTERNATIONAL INTERNA DU FILM ORIENTAL DE GENEVE DU AU JUIN 2024"

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe teksti