Lajme

Gjermani: Shkolla shqipe në Bocholt ka mbledhur fonde për riparimin e shkollës në Durrës

Është bërë e ditur se shkolla shqipe në Bocholt të Gjermanisë ka mbledhur një fond prej 3270 Euro për riparimin e shkollës 9-vjeçare Hamza Muça në Durrës, transmeton albinfo.ch.

Ambasada Shqiptare i falendëron të gjithë mësuesit dhe prindërit për këtë gjest kaq fisnik e që flet shumë për ditët e tilla.

Kujtojmë se shumë shqiptar nga diaspora kanë kontribuar me ndihma financiare për vendet e prekura nga tërmeti në Shqipëri, veçmas shqiptarët nga Gjermania dhe Zvicra.

 

Fotografia e Ambasada Shqiptare Berlin