Kosova

Grenell: UNMIK-u në Kosovë është humbje e taksave të amerikanëve

Ish-emisari special i SHBA-së për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, ka vlerësuar se misioni i UNMIK-ut në Kosovë është humbje e taksave të amerikanëve dhe se i njëjti duhet të reformohet apo edhe të përmbyllet

“Krerët e UNMIK-ut në Kosovë fajësojnë komunikimin e dobët, BE-në, Ursula von der Leyen dhe NATO-n për dhunën e ditëve të fundit. Në ndërkohë është UNMIK-u që është joefektiv dhe i ngadalshëm. UNMIK-u është humbje e taksave të paguara nga amerikanët dhe duhet të reformohet në mënyrë drastike ose të përmbyllet”, ka shkruar Grenell në Twitter

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI