Kosova

Hapet “HardhFest”, këto janë aktivitetet ditore

Në këtë festival është bërë edhe demonstrimi i pjekjesë së rakisë

Sot, në orën 12:00 është mbajtur ceremonia zyrtare e hapjes së festivalit të rrushit “HardhFest”.

Në ceremoninë e hapjes do të marrë pjesë edhe Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, njofton Klan Kosova, përcjell albinfo.ch.

Më poshtë mund t’i gjeni të renditura të gjitha aktivitetet që do të zhvillohen gjatë ditës lidhur me këtë festival.

12:15 – Shpallja e vreshtarëve dhe verëtarëve më të mirë;
12:45 – Hapja e Panairit të rrushit, verës, rakisë dhe gastronomisë;
14:00 – Demonstrim i pjekjes së rakisë rreth kazanit;
15:00 – Hapja e Hardh Campit;
17:00 – Zgjedhja e Mbretëreshës së Rrushit;
18:00/19:00 – Hardh Expo “Legends” & Hardh Eks;
20:00-02:00 – Pop/Rock & DJ Koncert n’Konak.