Të tjera

I largohet flamuri sportistes nga Kosova në Beograd

Sportistja Gresa Bakraqi, vrapuesja e 1500 metrave, ishte përfaqësuesja e vetme e Kosovës në Kampionatin Botëror të sallave të mbyllura në Beograd.

Me përkushtimin dhe zotësinë e saj, ajo u rendit e dyta në garën e vrapimit. Mirëpo në renditje flamuri i Kosovës nuk u shfaq, por vetëm emri dhe mbiemri i sportistes Gresa Bakraqi. /Albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI