Lajme

Incident, tifozët kuqezi bëhen “qullë” në stadiumin e ri

Akoma pa filluar ndeshja, ka ndodhur një incident në “Air Albania Stadium”, me sistemin e vaditjes në lagien e fushës.

Për shkak të sistemit të ujitjes në stadiumin ‘Air Albania’, shumë tifozë shqiptarë janë detyruar të vrapojnë larg shkallëve të stadiumit.

Dy nga hedhëset e ujit, siç shihet edhe nga foto, janë shumë afër me tifozët, dhe lagin ata që gjenden në tribunën pas porte.

Sistemi gabimisht është kthyer drejt tribunave, duke lagur tifozët që po qëndronin aty.

Për më shumë, ju ftojmë që t’i shikoni pamjet e mëposhtme, përcjell albinfo.ch.