Kuriozitete

Ja cilat janë rrugët më të mira në botë

Së fundi, CNN travel ka renditur rrugët më të bukura në botë për nga pamja e tyre.

CNN ka pasqyruar që nga rrugët e qytetit të New Yorkut e deri te ato në Pretoria të Afrikës, me arkitekturën e tyre në mënyrë të veçantë, dizajnimin dhe pamjen e tyre.

Më poshtë keni të renditura disa nga rrugët më të mira në botë.

 

Rruga Junli në Chengdu të Kinës

Image

 

Convent Avenue, Harlem, New York

Image

 

Lombard St, San Francisco

Image

 

Caminito, La Boca, Buenos Aires, Argjentinë

Image

 

The Philosopher’s Walk, Kyoto, Japoni

Image

 

Flask Walk, Hampstead, London, Angli

Image

 

Cockburn Street, Edinburgh, Scotland

Image

 

Umbrella Sky Project, Agueda, Portugal

Image

 

Blue City, Jodhpur, India

Image

 

Square de Montsoris, Paris, France

Image

 

Hosier Lane, Melbourne, Australia

Image

 

Nevsky Prospekt, St Petersburg, Russia

Image

 

The Dark Hedges, Bregagh Road, County Antrim, Northern Ireland

Image

 

The Royal Crescent, Bath, England

Image

 

Via dei Coronari, Rome, Italy

Image

 

Mykonos Old Town, Greece

Image

 

Herbert Baker Street, Pretoria, South Africa

Image

 

Heerstrasse, Bonn, Germany

Image

 

Brouwersgracht, Amsterdam, The Netherlands

Image

 

Chefchaouen, Morocco

Image