Lajme

Karateist i suksesshëm shqiptar, kampion i dyfishtë në Belgjikë

I lindur në Kosovë, tani një kampion i dyfishtë në Belgjikë

Adem Ademi, një i ri shqiptar që ka lindur në Ferizaj, por që prej vitesh jeton dhe vepron në Belgjikë, po korrur suksese në fushën e karatesë, shkruan albinfo.ch.

Sportin karate e ka fillur qysh në moshën 10-vjeçare dhe nuk ka reshtur asnjëherë dëshirën për të ushtruar dhe përballur me shumë sfida në këtë fushë.

Ai ka marrë pjesë në shumë gara nacionale në Belgjikë. Suksesi i tij ka bërë që të jetë edhe në garat internacionale, pavarësisht se ky sport kërkon shumë angazhim dhe financim.

Ai është 24 vjeç, është kampion i dyfisht në përfaqësuesin e Belgjikës.

Ai ka fitur disa çmime në shumë shtete të botës, si në Itali, Gjermani, Holandë, Francë etj.