Bota

Këto janë qytetet më të rrezikshme në botë

Ekzistojnë statistika mbi nivelet më të larta të vrasjeve, shumicën e krimeve me armë, problemeve më të mëdha të drogës dhe numrin më të madh të arrestimeve.

 

Nga qytetet e botës këto janë disa nga qytetet më të dhunshme që duhet të shmangni patjetër.

 

San Juan, Porto Rico

Guinea e Re, Australi

Acapulco, Meksikë

Brazil

St. Louis, SH.B.A.

Caracas, Venezuelë

Los Cabos, Meksikë