E-Diaspora

Kishte vula të falsifikuara në pasaportë, gjobitet dhe kthehet mbrapsht

“42 vjeçari kishte pasaportë të rregullt të Shqipërisë, megjithatë në brendi të saj kishte dy vula (viza) tërësisht të falsifikuara greke. Kjo që ai të qëndronte më shumë se 90 ditë në hapësirat e zonës Shengen,” përcjell albinfo.ch.

Policia gjermane e Rosenheimer të martën (15 maj) ka shmangur hyrjen e një personi, i cili ishte pasagjer në autobusin që vinte nga Italia. Ai bile për shkak të parregullsive në pasaportën e tij u gjobit me 800 euro, shkruan presseportal.de.

“42 vjeçari kishte pasaportë të rregullt të Shqipërisë, megjithatë në brendi të saj kishte dy vula (viza) tërësisht të falsifikuara greke. Kjo që ai të qëndronte më shumë se 90 ditë në hapësirat e zonës Shengen,” përcjell albinfo.ch.

Përveç gjobës shqiptarit ju evitua hyrja në Gjermani dhe u kthye mbrapsht.