Portrete të firmave

“Dardania Model”, njëra nga kompanitë që do të ekspozojnë në panairin Swissbau

Dardania Model është fabrikë që merret me prodhimin e dyerve, dritareve me materiale, si PVC, alumin, dru – alumin, si dhe repartin e veçantë për prodhimin e mobilieve.

Përveç efikasitetit të energjisë dhe performancës, produktet e kompanisë përmbushin të gjitha kriteret e tjera, të tilla si dizajne, kualitet, qëndrueshmëri dhe montim, duke u bazuar në standarde ndërkombëtare.

Rreth 50% e produkteve momentalisht prodhohen për tregun evropian, kryesisht atë zvicran, dhe synimi është që kjo përqindje të vazhdojë të rritet për gjatë viteve.

Dardania Model është e certifikuar edhe me standardin ISO:9001.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i ishull kuzhine, aspirator në radhë dhe teksti