Të tjera

Kosova, me katër shenjëtarë përfaqësohet në Kupën Botërore

Përfaqësuesja e Kosovës Shenjëtari Sportive është nisur sot për Gjermani, për marrë pjesë Kupën Botërore mbahet Munich nga 24-31 maj 2019.

Kosova do garojë me katër sportistë disiplinat pushkë dhe pistoletë. 

Kjo garë mbahet nën organizimin e Federatës Ndërkombëtare Shenjëtarisë Sportive – ISSF, derisa Kosovën do ta përfaqësojnë:

disiplinën pushkë 10 metra: 

Urata Rama – Gagica 

Drilon Ibrahimi 

disiplinën pistoletë 10 metra: 

Lumturie Rama 

Nexhat Sahiti 

Federata pret sukses nga kjo garë ndërkombëtare, ku edhe pritet arrihet norma minimale olimpike, gjë mundëson marrjen e pikëve për kualifikim dhe pjesëmarrje Lojërat Olimpike mbahen Tokyo 2020, përcjell albinfo.ch.