Të tjera

Talenti kosovar nga SHBA-ja dëshiron ta përfaqësojë Kosovën në atletikë

Federatën e Atletikës së Kosovës nuk e ka marrë seriozisht!

Kosova çdoherë e më shumë po tregon se ka talente në të gjitha fushat e sportit. Së fundi, atleti Lirim Emërllahu është një nga emrat e rinj që zotëron shumë talent dhe premton shumë në të ardhmen me kapacitetin që ka, transmeton albinfo.ch.

Edhe pse nuk flet rrjedhshëm në gjuhën shqipe, meqë është rritur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mesazhi i tij kuptohet mjaft mirë.

20-vjeçari ka thënë se dëshiron ta përfaqësojë Kosovën në atletikë dhe beson se sukseset nuk do t’i mungojnë.

Po ashtu, ai tregoi se ka kontaktuar me Federatën e Atletikës së Kosovës, por që akoma nuk ka marrë përgjigje.