Kosova

Kosovë: Kandidatja që votoi veten, por nuk e gjeti as votën e saj

Problemi i numërimit të votave dhe dyshimet për manipulime nga komisionerët janë ankesat që kanë karakterizuar pothuajse çdo proces zgjedhor në Kosovë.

Por së fundmi ka ndodhur një rast i çuditshëm. Një kandidate për Asamble komunale ka denoncuar se as vota që ia ka dhënë vetes nuk është e regjistruar.

“Procesi zgjedhor i së dielës lë shumë për të dëshiruar, duke ditur se parregullsitë kanë dominuar në shumë prej vendvotimeve në Prishtinë, e një prej shembujve është vendvotimi im, që unë si kandidate kam votuar veten, ndërsa në FRK kam rezultuar me asnjë votë”, ka shkruar Lejla Rama-Gashi, kandidate e Nismës për Asambleiste në Prishtinë, në Facebook.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI