Kosova

Kosovë: Paralajmërohen vërshime, ftohen qytetarët për kujdes

Agjencia Menaxhimit Emergjent në Kosovë (AME) ka paralajmëruar se mund të ketë vërshime të shpejta në zona të caktuara të Kosovës. Sipas tyre qytetarët të jenë të kujdesshëm kujdesshëm për shmangien e të gjitha rreziqeve të mundshme dhe të ngritët vigjilenca, rrjedhimisht edhe të bëhen përgatitjet e nevojshme në të gjitha strukturat vendore.

“Qytetaret e Kosovës rekomandohet të shmangin praninë e tyre afër zonave me rrezik të lartë pranë rrjedhës së lumenjve, prrockave dhe rrugëve të cilat mund të kenë vërshime të shpejta dhe përmbytje dhe sipas vlerësimit nga autoritetet, të bashkëpunojnë me struktura dhe shërbimet emergjente”, thuhet në njoftim, transmeton Albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI