Shqipëria

Kryeministri i Shqipërisë fton gratë që ti ndalin burrat e tyre për të dal në protestën e opozitës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në një ngjarje që zhvilloi në qytetin e Beratit u ka bërë thirrje grave të këtij qyteti që të mos lejojnë burrat e tyre të shkojnë në protestën e opozitës të shtunën që zhvillohet në Tiranë.

Ai shtoi se organizatore e protestave ishte Monika se po të ishte për Bashën nuk do të kishte merak fare.

“Sido që të jetë puna, ju e keni ekonominë në dorë. Dhe kur vjen puna tek burrat, burrat socialistë edhe i bëjnë ndonjë punë, kurse burrat demokratë vetëm për punë nuk i ke”, ka thënë ai. Rama tha se në zgjedhjet e ardhshme lokale, Partia Socialiste do t’i fitojë të tria bashkitë e qarkut të Beratit.