Kosova

Kurti dhe opozita shqiptare e Maqedonisë së Veriut tubim të përbashkët në Gjermani dhe Zvicër

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti së bashku me liderët e opozitës shqiptare të Maqedonisë së Veriut, “VLEN” do të mbajnë një tubim të përbashkët në Berlin të Gjermanisë.

Një tubim të njëjtë do të mbajnë edhe në Zvicër.

“Të nderuar simpatizantë te ndryshimit VLEN me kënaqësinë më të madhe ju njoftojmë se do të kemi tubim të përbashkët në Zvicër”, thuhet në njoftimin e VLEN.

Tubimi mbahet Cyrih më 20.04.2024 në orën 19:00.

Ndryshimi Vlen, ne Zvicer!