Kalendari

LAPSH në Kantonin e Cyrihut, kremton me nxënësit Ditën e Flamurit

Nxënësit e shkollave shqipe, të vegjël e të rritur, do të festojnë këtë të diele Ditën e Flamurit dhe Pavarësinë e Shqipërisë. Të dielen, më 9 dhjetor nga ora 13:30, në Restorant Glatthof në Glatbrugg

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit09 Dhjetor 2018
  • Ora13:30
  • LokacioniGlatbrugg
  • Data e përfundimit9 Dhjetor 2018 - 16:00