Integrimi

Lara Gut: Behrami i dha kuptim jetës time, ata janë një super familje

Në lidhje me deklaratën e babait Ragip, i cili tha se Gut tek ne ka ardhur si “grua dhe jo si kampione”, ajo përgjigjet: “Kjo ka kuptim të madh për mua. Ata janë një supër familje.”

Skiatorja Lara Gut ka dhënë intervistën e parë prej pas martesës me Valon Behramin. Ajo thekson se jetën e shikon ndryshe, prej kohës kur është njohur me Behramin.

“Jam e dashuruar dhe jam e shëndetshme”, thotë fillimisht skiatorja Lara Gut. “Kam gjetur dashurinë, jo të asaj familjare, por dashurinë e jetës sime. Po kaloj shumë mirë.”

Më tej Gut thekson se jo çdo gjë është sport dhe se dashuria ia ka thyer monotoninë shumë vjeçare: ”në fillim të tetorit gara, më pas stërvitje dhe gara, dhe në fund të marsit gjithçka merrte fund.”

Në lidhje me deklaratën e babait Ragip, i cili tha se Gut tek ne ka ardhur si “grua dhe jo si kampione”, ajo përgjigjet: “Kjo ka kuptim të madh për mua. Ata janë një supër familje.”

Në fund mbretëresha e garave të skijimit në Zvicër thotë se “jetën e tyre intime” nuk duan ta ndajnë me të tjerët dhe se shpreson, “që ata ti kuptojnë në këtë veprim”.