Lajme

Vendet europiane, ku mund të udhëtoni pa vaksinë ose test COVID-19

Shumë vende në Europë kanë hequr të gjitha kufizimet e COVID-19.

Shumica e vendeve po heqin gjithashtu edhe rregullat e brendshme për maskat dhe distancimin social.

Më poshtë janë të listuara disa nga vendet europiane, ku mund të udhëtoni pa vaksinë ose test:

  • Austria
  • Bullgaria
  • Kroacia
  • Republika Çeke
  • Danimarka
  • Greqia
  • Hungaria
  • Islandë
  • Irlanda

Gjithashtu në Lituani, Letoni, Mali të Zi, Norvegji, Poloni, Rumani, Serbi, Slloveni, Suedi dhe Zvicër janë hequr të gjitha kufizimet dhe nuk ka nevojë as për mbajtjen e maskave, transmeton albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI