Lajme

Londër: Hapet ekspozita nga Albanian Wildlife Photographers

Albanian Wildlife Photographers në Ambasadën e Kosovës në Britani të Madhe ka hapur një ekspozitë të veçantë me fotografi të ndryshme.

Ambasada e Kosovës në Londër e ka organizuar këtë ekspozitë, me anë së cilës është postuar edhe në profilin zyrtar të Facebook-ut.

“Këtë javë kemi organizuar një ekspozitë shumë të veçantë, ku kemi sjellë fotografitë fantastike nga forografët e Albanian Wildlife”, shkruan në Facebook.

“Ishte kënaqësi e veçantë që në hapjen e kësaj ekspozite e kishim edhe fotografin z. Arian Mavriqi. Falënderojmë Albanian Wildlife Photographers që fotografitë e ekspozuara ia kanë dhuruar ambasadës dhe ato do të vazhdojnë të mbeten të ekspozuara në ambientet e ambasadës”.