Shqiperia

Luiza Gega del e para në Stamboll

Edhe një sukses i radhës i Shqipërisë në sportin e atletikës. Atletja shqiptare, Luiza Gega, ka fituar garën e 1500 metra dhe 3000 metra.

Fitorja e saj u vulos në Kampionatin Ballkanik në Stamboll, duke siguruar vendin e parë.