Shqipëria

Mbështetje e re për Bankën e Shqipërisë nga Zvicra

Zvicra ofron mbështetje të re për Bankën e Shqipërisë.

Guvernatori Gent Sejko dhe Ambasadorja Ruth Huber nënshkruan marrëveshjen për vazhdimin e një programi asistence dhe zhvillimi të kapaciteteve.

Përveç forcimit të kapaciteteve për politika monetare, faza e re 2023-2028 gjithashtu do të prekë fusha të tjera si përfshirja financiare dhe adresimi i qëndrueshmërisë mjedisore, përcjell albinfo.ch