E-Diaspora

Musa Kamenica, shqiptari i parë në asamblenë komunale të Lozanës

Musa Kamenica ka siguruar një ulëse në asamblenë e komunës së Llozanës me partinë Socialiste duke u bërë shqiptari i parë këshilltar i kësaj komune në kanonin Vaud,

Në zgjedhjet e së dielës Kamenica ka fituar 9 459 vota të elektoratit.

Kamenica në një prononcim për albinfo.ch ka falënderuar votuesit për votën e tyre, si dhe ka premtuar se do të jetë zëri i komunitetit shqiptar në ansamblenë komunale të Lozanës.

Albinfo.ch do të sjellë rezultatet e votimit të së dieles edhe nga komunat tjera të kantonit Vaud.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI