Lifestyle

Ndryshimet që i ndodhin trupit tuaj kur udhëtoni me avion

Udhëtimi me avion është i këndshëm, ndonjëherë edhe i lodhshëm kur distancat janë të mëdha. Pavarësisht largësive, trupit tuaj i ndodhin disa ndryshime.

Këmbët tuaja fryhen
Mungesa e levizjes së këmbëve për një kohë të gjatë mund të çojë në mpirtje ose fryrje të tyre.

Shija juaj për ushqimin ndryshon
Shkencëtarët kanë zbuluan se zonat e trurit përgjegjëse për preferencat e shijes funksionojnë ndryshe gjatë fluturimit.

Keni probleme me lëkurën
Dehidratimi gjithashtu shkakton probleme të lëkurës dhe puçrra fytyre. Ju këshillojmë të merrni disa krema hidratues për të qëndruar të sigurt.

Keni dhimbje veshësh
Zhurmat në avion mund t’u shkaktojnë dhimbje veshësh. Një palë kufje ndoshta janë zgjidhja që ju të mos i dëgjoni aq shumë zhurmat.

Bëheni më nervoz

Edhe ata që nuk kanë frikë nga fluturimi mund të bëhen nervoz dhe aspakt në humor. Arsyeja është e thjeshtë: ne nuk jemi në kontroll të sigurisë sonë, dhe kjo na bën të shqetësuar. Një libër apo film interesant ose gjumë i shëndoshë do t’ju ndihmojë të përballeni me këtë, transmeton EO.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI