Lajme

Në Hamburg u hap Konsullata e Përgjithshme e Kosovës

Konsullata e Përgjithshme e Kosovës nga sot u hap edhe në Hamburg

Në qytetin gjerman, Hamburg, sot solemnisht u hap Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës, shkruan albinfo.ch.

Ministri i Jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli dhe Ambasadori i Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj, uruan Konsullin e Përgjithshëm të Kosovës, Gramos Begolli, si dhe qytetarët nga Kosova që jetojnë e punojnë në këtë qytet.

Po ashtu, vlen të theksohet se të pranishëm në këtë ngjarje ishin edhe përfaqësues të Korit Diplomatik dhe Senatit të Hamburgut. /Albinfo.ch

 

Fotografia e Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo

 

Fotografia e Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo

 

Fotografia e Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo

 

Fotografia e Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo