Lajme

Shqiptari, në konkurrencën e juniorëve në boks, kampion në Gjermani

Bëhet e ditur se në konkurrencën e juniorëve, Arianit Krasniqi ka fituar titullin e kampionit në Gjermani në boks, në kategorinë e rëndë, përcjell albinfo.ch.

Pas Luan Krasniqit, Robin Haxhi Krasniqit, tani edhe Arianiti vazhdon traditën e kampionëve nga Kosova në Gjermani.

Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona dhe njerëz në këmbë


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI