Muzikë

Në Lozanë festohet për 28 nëntor

Shoqëria Kulturore Artistike “Teuta” në Lozanë në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës, Rapsodët dhe “Art Band” kanë organizuar një festë, kushtuar 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit.

Në këtë organizim kishte këngë e valle shqiptare, duke mos harruar traditat shqiptare, ka njoftuar përfaqësuesja e Albinfo.ch, Aina Hoti, derisa në këtë organizim kishte edhe përfaqësues nga Ministria e Diasporës.

Para një numri të konsiderueshëm të pranishmëve, rapsodët dhe SHKA “Teuta” kanë interpretuar këngë e valle shqiptare.

Në fund grupi Art Band kanë argëtuar publikun me kengë shqiptare.

Për nder të 28 Nëtorit, jo vetëm në Lozanë, por edhe në qytete tjera të Zvicrës, por edhe në vende të tjera evropiane, po organizohen manifestime të ndryshme për Ditën e Flamurit.

albinfo.ch 
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch