Lajme

New York Times: Lozana, destinacion turistik që duhet vizituar

Lozana u emërua një nga 52 destinacionet që duhet parë patjetër në vitit 2023, shkruan New York Times, përcjell albinfo.ch.

Qyteti zviceran u zgjodh për pamjet e tij spektakulare të Liqenit të Gjenevës si dhe për një skenë arkitekturore dhe artistike shpërthyese.

https://www.nytimes.com/interactive/2023/travel/52-places-travel-2023.html?fbclid=IwAR3VtG2m4i_26fC_ggyMwlXouIAMhfN-nfIsLgJifAgoaCXRbTcdrpJJEaw#lausanne

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "+ Switzerland. THE SWISS GOOD NEWS OF THE WEEK The New York Times lists Lausanne as one of 52 destinations to visit in 2023."