Lajme

Një grup ekspertësh shqiptaro-amerikanë nga Nju Jork-u kanë arritur në Shqipëri

Është bërë e ditur se një grup ekspertësh shqiptaro-amerikanë nga Nju Jork-u i përbërë nga katër inxhinierë dhe dy arkitektë kanë arritur në Shqipëri, transmeton albinfo.ch.

Ky grup ekspertësh nga Nju Jork-u, erdhen për të dhënë kontributin e tyre në vlerësimin e shkollave, çerdheve e kopshteve në zonat problematike pas tërmetit.

Ekspertët Ilir Dukaj, Malvin Ndoci, Delin Bixha, Ediant Martinaj, Kreshnik Zalli dhe Sokol Huta të cilët janë të angazhuar në institucione të ndryshme amerikane, do të qëndrojnë rreth tetë ditë në Shqipëri.

Ardhja dhe ekspertiza e tyre këtu u realizua me mbështetjen e Këshilltarit Bashkiak të Nju Jork-ut dhe anëtarin e KKD-së, Mark Gjonaj. /Albinfo.ch.

 

Fotografia e Ministri i Shtetit për Diasporën

 

Fotografia e Ministri i Shtetit për Diasporën

 

Fotografia e Ministri i Shtetit për Diasporën

 

Fotografia e Ministri i Shtetit për Diasporën

 

Fotografia e Ministri i Shtetit për Diasporën