E-Diaspora

Një shqiptar kandidat për zgjedhje lokale në Amerikë

Visar Tasimi ka shpallur kandidaturën e tij në zgjedhjet lokale që do të mbahen me 5 nëntor në Amerikë.

Tasimi është anëtar i Këshillit Koordinues të Diasporës.

Ai ka bërë publike kandidaturën e tij për Këshillim Bashkiak në qytetin e Naugatuck në SHBA, ku jetojnë rreth 10 mijë shqiptar.

Të nderuar banorë të Naugatuck:

Jam i entuziazmuar të njoftoj kandidaturën time për një vend të Burgess në rrethin tonë të mrekullueshëm.

Si Burgess, përpjekjet e mia do të përqendrohen në përmirësimin e bashkisë tonë duke përdorur burimet tona në mënyrën më efektive dhe duke investuar në të ardhmen tonë në një mënyrë të përgjegjshme dhe inteligjente.

Do të doja shumë të dëgjoja se çfarë është në mendjen tuaj! Ju lutem më dërgoni një e-mail ose më takoni me mua personalisht.

Faleminderit që vizituat faqen time dhe shpresoj të vazhdoj të shërbejmë për bashkinë tonë në vitin 2020 dhe më gjerë.