Kalendari

Njoftim për pame në Gjermani

Familja Ejupi me punë dhe banim në Shtutgart të Gjermanisë,njofton familjarë,shokë e miq

se me datë 11 Nëntor 2018,ditë e diel  organizon të pame për djalin e saj të dashur Enver Islam Ejupi.

Të gjithë ata që kanë shprehur gatishmërinë që të ndajnë së bashku me familjen Ejupi,dhembjen janë të mirëseardhur që nga ora 10:00 e mëngjesit e deri në ora 18:00 në mbrëmje.

Adresa e pritjes:  In den Gärtlesäckern  40

70771 Leinfelden – Echterdingen Sttutgart

Kontaktet për ndonjë sqarim shtesë mund të merren në numër telefoni: 015735512752

Me respekt vëllazëror familja Ejupi

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit11 Nëntor 2018
  • Ora10:00
  • Data e përfundimit11 Nëntor 2018 - 16:00