Kalendari

Njoftim për të pame për Avni Hysenin

Më 29.11.2017 ndërroi jetë në moshën 35 vjeçare vëllau, nipi dhe kushëriri ynë Avni Hyseni.

Me këtë rast mbajmë të pame, të dielën me datë 10.12.2017, prej orës 09:00-16:00 në këtë adresë:

Xhamia në Diessenhofen
Ziegeleistrasse 2
8253 Diessenhofen (TG)

Te pikëlluar: Familja Ilaz, Rrahim, Gëzim, Ramazan, Arsim,
Florim e Fahri Hyseni nga Rufci i Ri/Lipjan

Telefonat kontaktues: 078 747 14 06 dhe 078 648 89 33

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit10 Dhjetor 2017
  • Ora09:00
  • LokacioniDiessenhofen TG
  • Data e përfundimit10 Dhjetor 2017 - 16:00