Kosova

Nxënës të shkollave të mesme, në uniformën e FSK-së

Disa nxënës të shkollave të mesme të Kosovës kanë përjetuar një eksperiencë të re.

Vajza e djem kanë veshur uniformat e ushtarëve të FSK-së, në kuadër të “Kampit rinor 2019” që po mbahet me FSK-në, përcjell albinfo.ch.

Në kuadër të këtij aktiviteti, ata zgjohen herët, në ora 06:30 dhe vazhdojnë ditën me ushtrime e disiplina si ushtarët e zakonshëm të FSK-së.

“Jemi forca e sigurisë, ne ia mbrojmë vlerat lirisë”, ishin thirrjet e të rinjve gjatë ushtrimeve.

Video e publikuar nga Ministria e Mbrojtjes:

Nxënësit e shkollave të mesme të Kosovës veshin uniformën e FSK-së

Nxënësit e shkollave të mesme të Kosovës veshin uniformën e FSK-së

Publiée par Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës sur Mardi 18 juin 2019